Teamtrans

Fijnmazige distributie

Alle partners binnen TeamTrans zijn specialisten met gedetailleerde kennis van de eigen regio. We zijn exact op de hoogte van lastige verkeersknooppunten, tijdelijke wegonderbrekingen, etc. We weten voor welke stad welke toegangsregels gelden. We kennen de openings- en sluitingstijden van de ophaal- en leveringsadressen. Vaak kennen we de opdrachtgevers en de ontvangers zelfs persoonlijk. Een TeamTrans-partner als specialist in de regio heeft dus alle sleutels in handen om de distributie binnen de regio op de meest efficiënte manier voor u te organiseren.

Stadsdistributie

Alle zendingen die in een stad moeten worden bezorgd, worden vanuit de verschillende regio’s gebundeld en ’s nachts door TeamTrans-partners naar de dichtstbijzijnde hub vervoerd. De betreffende goederen zijn daardoor de volgende ochtend al dicht bij hun eindbestemming, waar ze door de regionale partner in het netwerk bij de geadresseerde worden bezorgd.

Vermindering van belasting voor mens en milieu

De nachtelijke trajecten tussen de depots voeren we uit met grote wagens en veel volume. Het ‘laatste stukje’ in de steden doen we, opnieuw gebundeld, met kleinere – wederom milieuvriendelijke – wagens. Zo realiseren we over het hele traject met minder gereden kilometers een hogere dropdichtheid en koppelen we economische efficiëntie aan vermindering van belasting voor mens en milieu.

Vind een TeamTrans-partner bij u in de buurt