Teamtrans

Beentjes Transport, Heerhugowaard

Familiebedrijf Beentjes Transport is al meer dan 80 jaar een begrip in Noord-Holland.
Wij zijn specialist in zowel landelijke als regionale distributie, hechten grote waarde aan persoonlijk klantcontact en beschikken over trouwe medewerkers en een wagenpark dat aan de hoogste milieunormen voldoet.

De Graaf Logistics, Oosterhout

Efficiënt standaardiseren waar het kan, flexibel zijn waar het moet: dat is het startpunt van onze dienstverlening. Niet de vloot of de warehouses, maar het ideale logistieke traject van u als klant is daarbij ons uitgangspunt. Met 185 medewerkers, 55 trekkende eenheden en een opslagcapaciteit van 35.000 pallets opereert De Graaf Logistics als groot bedrijf en verzorgen we warehousing, orderpicking en distributie. Altijd innoverend, efficiënt en uiterst betrouwbaar.Tegelijkertijd handelen we met de service van een familiebedrijf met lokale expertise, om ‘the last mile’ optimaal en duurzaam te organiseren. Verder specialiseren we ons in bijzondere leveringen.We zien onszelf als het logistieke verlengstuk van uw eigen bedrijf. Ontzorgen staat voorop. Maar wel met een vooruitziende blik, door nu al actief bezig te zijn met de logistiek van de toekomst. Een toekomst waarin minder kilometers, minder CO2 en nieuwe, efficiënte, filebestendige transportoplossingen noodzakelijk zijn.

FOX Global, Berkel en Rodenrijs

FOX Global is een groep van logistieke bedrijven, gevestigd in het nieuwbouwpand FOX BOX in Berkel en Rodenrijs. Hier zijn alle FOX Global-services samengebracht onder één dak. Vanuit de thuisbasis besturen we vijf kantoren op strategische locaties met een breed scala aan logistieke diensten en oplossingen over de hele wereld.

FOX Global zet zich graag in voor extra zorg en aandacht voor u als klant en is in de loop der jaren geëvolueerd van een traditioneel expeditiebedrijf naar een internationaal georiënteerde logistieke dienstverlener. Met specialisten die dag in dag uit werken om ervoor te zorgen dat de klant extra persoonlijke aandacht krijgt. Wij verzorgen de import en export van lucht- en zeevracht, goederenopslag, orderpicking, verpakking en transport en distributie.

Naeye Logistics, Axel

Naeye Logistics is als familiebedrijf opgericht in 1902 en is inmiddels uitgegroeid tot een transportbedrijf met een aanzienlijk wagenpark bestaande uit trailers, combi’s en busjes. Met een specialisatie in fijnmazige distributie concentreert Naeye zich op het transport van pakketjes tot complete pallets. ‘Snel schakelen’ en ‘flexibiliteit’ zitten in ons DNA: 24-uurs distributie is bij ons een vanzelfsprekendheid die we mogelijk maken door een verregaande digitalisering van onze processen.

Portena Logistiek, Heerenveen

Sinds de start als transporteur in 1932 is Portena uitgegroeid tot een dynamische en veelzijdige logistieke dienstverlener. Inmiddels zijn we een van de grotere distributeurs en warehousers in Noord-Nederland. We verzorgen voor klanten de totale goederenstroombeheersing, voorraadbeheer, op- en overslag, transport en distributie, en hebben ruime ervaring met uiteenlopende afleveradressen: van doe-het-zelfwinkels tot supermarkten, en van individuele consumenten tot distributiecentra.

De operatie en klanten faciliteren we met state-of-the-art automatiseringsmiddelen. Én met een nuchtere kijk en pragmatische aanpak. We hebben een zeer fijnmazig netwerk in de Benelux opgebouwd en garanderen in Nederland levering binnen 24 uur, tegen concurrerende tarieven.

Warehousing is essentieel bij Portena. Het state-of-the-art warehousecomplex heeft een vloeroppervlakte van meer dan 65.000 m² en een capaciteit van 100.000 palletplaatsen. Het warehouse – met klimaatbeheersing – voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne.

Thijs Logistiek, Weert

Thijs Logistiek is opgericht in 1910 en gevestigd in het Limburgse Weert – ‘de poort naar de Benelux’. Met 50 wagens, ruim 100 medewerkers, een eigen werkplaats en 8.400 m2 aan in-house warehousingcapaciteit (snel uitbreidbaar) bieden we 24-uursdistributie in de Benelux, fijnmazige stads- en regiodistributie in Nederland en internationale expeditie.

Tielbeke Logistiek, Lemelerveld

Tielbeke is een fullservice logistieke dienstverlener uit Lemelerveld met ruim 60 jaar ervaring, meer dan 500 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 250 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2. We bieden hoogwaardige diensten op het gebied van dedicated transport, distributie en warehousing en komen vanuit Noordoost-Nederland overal in de Benelux.

Visser Duiven, Duiven

Visser Duiven is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in fijnmazige distributie. Vanuit ons overslagpunt in Duiven bezorgen we met eigen wagens en eigen chauffeurs pallets en pakketten binnen 24 uur door het hele land. Onze opdrachtgevers bestaan voor het grootste deel uit productie- en handelsbedrijven die actief zijn in uiteenlopende branches. We verwerken jaarlijks zo’n 500.000 zendingen. Ons moderne distributiecentrum met crossdock heeft 105 laad- en losdocks, en onze warehouselocatie beschikt over 12.000 palletplaatsen om uw voorraad op te slaan en verzendklaar te maken.

Van Eck Transport, Veenendaal

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder – opgericht in 1918 en in 2019 onderscheiden met het Predicaat Hofleverancier – zijn wij met 80 medewerkers en 55 vrachtwagens dé regiovervoerder door de hele Benelux. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven onderling en bedrijven en consumenten. Door onze planning zijn wij in staat niet alleen goederen te leveren, maar ook andere goederen op te pikken en door te leveren.

Wij zijn flexibel en werken met zeer korte lijnen. Daardoor kunnen wij voor iedere transportsituatie een passende oplossing bieden. Wij vervoeren goederen naar de bestemming en maken dit via track & trace volgbaar voor zowel de verzender als de ontvanger. Ook na aflevering zorgen wij voor perfecte informatievoorziening, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

 

Wesseling Logistics, Sassenheim

Wesseling Logistics, een familiebedrijf sinds 1906, biedt met 160 medewerkers, 65 trekkers, 60 trailers en een opslagcapaciteit van 15.000 pallets logistieke oplossingen voor distributie in de Benelux, transport en warehousing. In ons ruim 115-jarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande logistieke dienstverlener met veel kennis van en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Duurzaamheid en innovatie zitten in ons DNA, wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.