Teamtrans

Over ons

Teamtrans is een samenwerkingsverband (coöperatie) van tien zelfstandige distributiebedrijven, verspreid door Nederland. Door de combinatie van lokale expertise en nationale dekking zijn we als netwerk in staat ladingstromen slim te bundelen en de distributie van goederen zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten. Met opgeteld meer dan achthonderd jaar ervaring staan deze familiebedrijven van generatie op generatie garant voor hoogwaardige, landelijke (fijnmazige) distributie. Jaarlijks verzorgen we gezamenlijk meer dan twee en een half miljoen zendingen.

Service met een glimlach

Bij TeamTrans geloven we in een model van transport en logistiek waarbij aandacht, hoogstaande service en persoonlijk contact centraal staan. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze klanten hun zendingen graag en met alle vertrouwen aan ons uit handen geven, en geeft onszelf extra werkplezier.

Eersteklas logistieke dienstverleners

Als coöperatie bestaan we uit familiebedrijven met een rijke historie en een grote betrouwbaarheid. We hanteren dezelfde, uniforme werkwijzen en hebben de gemeenschappelijke ambitie om de dienstverlening in de sector voortdurend naar een hoger niveau te brengen.

Regionale en lokale kennis

Door onze decentrale organisatie en omdat we stuk voor stuk geworteld zijn in de eigen regio, beschikken we over een enorme schat aan kennis met betrekking tot de regionale en lokale bereikbaarheid. Zo kunnen we altijd snel schakelen en flexibel inspelen op gewijzigde situaties.

Specialisten in buitengewoon

Ons hart gaat sneller kloppen van kleinschalige en fijnmazige distributie <link onder ‘fijnmazige distributie’ naar pagina Fijnmazig>. Zeker wanneer het gaat om zendingen met een bijzonder karakter. Goederen met een afwijkend formaat, bijvoorbeeld, kwetsbare en breekbare zendingen, of goederen die vragen om extra service. Buitengewone zendingen <link onder ‘buitengewone zendingen’ naar pagina Buitengewoon>, daar blinken we in uit.

Efficiënt en groen

Door onze structuur en omvang kunnen we onze kennis en procesorganisatie lenig en schaalbaar inrichten. Binnen de keten werken we maximaal samen. Daardoor werken we niet alleen erg efficiënt, maar ook nog eens behoorlijk groen. Concreet betekent dit dat we – zonder ook maar enigszins in te boeten op kwaliteit – een minimale ecologische voetafdruk achterlaten én qua kosten zeer concurrerend zijn.

De kers op de taart

Voor ons staat het buiten kijf: hoogwaardige distributie gaat verder dan het afleveren van goederen alleen. Wij fungeren als verlengstuk van uw eigen organisatie of bedrijf en bieden de kwaliteit, service en glimlach zoals u die ook zelf aan uw klanten en relaties biedt.

Verwacht meer

Met persoonlijke aandacht, service, regionale, lokale en specialistische kennis maken de partners van TeamTrans het verschil. Maar we bieden meer. Een persoonlijk aanspreekpunt. State-of-the-art IT-oplossingen voor realtime inzicht in kosten, orders en leveringen. En: een volledig gecertificeerde organisatie, waar u op kunt bouwen en vertrouwen. Altijd en van a tot z.

Vind een TeamTrans-partner bij u in de buurt